MENIU

Fratele copilului înecat în Jiu, un adolescent în vârstă de 14 ani, găsit şi el mort

Băiat de 9 ani, din Dolj, găsit înecat în Jiu. Fratele său și încă un copil, căutați în continuare

Un copil în vârstă de 9 ani, din comuna Braloștița, a fost găsit înecat, sâmbătă seara, în râul Jiu, în apropierea orașului Filiași. Duminică, şi fratele acestuia, un adolescent în vârstă de 14 ani, a fost găsit mort.

UPDATE, duminică, ora 14:30 - Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost găsit înecat în Jiu, duminică, în zona Răcari, lângă Filiaşi, judeţul Dolj, după mai bine de 12 ore de căutări, părinţii confirmând poliţiştilor că este vorba de al doilea lor fiu, primul, un băiat de nouă ani fiind găsit mort sâmbătă seara, notează MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, copilul de 14 ani a fost găsit la doi kilometri de locul unde se presupune că cei doi fraţi, de 9 şi 14 ani, ar fi intrat în apă, la scăldat, sâmbătă seara.

„Părinţii au confirmat identitatea minorului găsit decedat, este băiatul în vârstă de 14 ani. Acesta a fost găsit în Jiu la aproximativ doi kilometri faţă de locul unde se presupune că cei doi fraţi ar fi intrat în apă”, a transmis Poliţia Dolj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că băiatul a fost găsit de un localnic, care a chemat poliția. Acesta plecase, sâmbătă după-amiază, la scăldat în râul Jiu, în zona Răcari, însoțit de fratele sau în vârstă de 14 ani și de încă un băiat.

Mama celor doi a intrat în panică atunci când băieții nu s-au mai întors acasă, deși se înserase. Băiatul in vârstă de 9 ani a fost găsit de un localnic.

Citeşte continuarea pe realitateadecraiova.net.

Mai multe articole despre:
înec copil înecat