MENIU

ATENŢIE la ce consumaţi! Băuturi cu IZ DE LICHID DE PARBRIZ şi PASTILE

Piaţa românească a fost inundată de tot felul de băuturi alcoolice ce pot reprezenta un adevărat pericol pentru sănătate. Sunt ieftine, sunt produse de firme fantomă şi vă pot duce direct la spital.  

Avertismentul este lansat de reprezentanţii Zarea, unul dintre cei mai importanti producători români de băuturi alcoolice.

 Dan Roşca, directorul de vânzări al companiei, a declarat, într-un interviu pentru KeysFin, că “în goana după preţurile mici au apărut produse contrafacute şi vă dau exemplu o apă de gură la 2 litri cu aromă de brandy, de vodcă şi de rom care circula acum doi ani de zile pe piaţă. Era făcută dintr-un alcool denaturat. Nu ştiu dacă ştiţi, alcoolul denaturat este un alcool care nu are accize, se foloseşte, de exemplu, pentru soluţia de spălat parbrize. Cei care consumă s-ar putea să aibă mari probleme de sanatate”.

 Managerul de la Zarea spune că falsurile nu ocolesc nici piaţa pe vinuri, acolo unde pot fi întâlnite tot felul de produse contrafacute cu adaosuri de chimicale care sunt vândute sub formă de vin.

 „Din păcate controlul este destul de limitat şi ineficient”, a mai spus Dan Roşca.

 Oficialul Zarea recomandă românilor să fie foarte atenţi la ce cumpără din magazine şi să nu se lase încântaţi numai de preţul mic.

 “Să se uite foarte atent la ce cumpără şi consumă pentru că, normal, atunci când vrei să vinzi foarte ieftin, este imposibil să asiguri un nivel de calitate corespunzator. Cei care au consumat astfel de băuturi de o calitate indoielnica vor avea probleme de sanatate grave , părerea noastră este că, dacă tot avem bani puţini, măcar să cumpărăm ceva de calitate, să bem într-o cantitate mai mică”, a explicat oficialul Zarea.

 

Mai multe articole despre:
pericol băuturi false Keysfin.com zarea