MENIU

Atenție la ofertele furnizorilor de energie electrică care promit prețuri mici! Ce ascund acestea

Pană de curent URIAŞĂ în Capitală

Consumatorii de energie casnici trebuie să fie atenți la ofertele furnizorilor care promit prețuri foarte mici, întrucât acestea pot avea clauze ascunse și chiar ilegale, precum scutirea de la plata certificatelor verzi și a contribuției de cogenerare, a declarat președintele Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE), Niculae Havrileț, într-un interviu acordat AGERPRES.

Havrileț recomandă consumatorilor ca, în cazul în care aleg să încheie un contract cu un nou furnizor, să fie atenți la preț, la durata contractului, la condițiile și modalitățile de plată, la garantarea clauzelor contractuale privind drepturile și obligațiile, inclusiv la clauzele penalizatoare. Alte clauze contractuale care necesită atenție sunt și condițiile în care părțile pot renegocia clauze din contract, condițiile de încetare a contractului, precum și clauze care pot produce efecte și după încetarea contractului.

Interviul integral poate fi citit pe agerpres.ro la http://www.agerpres.ro/economie/2016/05/03/interviu-havrilet-anre-consumatorii-de-energie-casnici-trebuie-sa-fie-atenti-la-ofertele-prea-avantajoase-12-09-24

 

 

Mai multe articole despre:
null