MENIU

Atac în stil MAFIOT la Galați. Anchetatorii, șocați de ce au putut să vadă

Un autoturism de lux a luat foc în timpul nopții de vineri spre sâmbătă într-un cartier din Galați, iar anchetatorii spun că focul a fost pus intenționat.

Maşina de lux a luat foc şi apoi a explodat, întreaga scenă fiind filmată de mai mulţi cetăţeni care locuiesc în zonă, iar imaginile au fost postate pe internet.

Poliţia a deschis dosar penal pentru distrugere.

„La ora 23.56, Poliţia municipiului Galaţi a fost sesizată că pe strada Alba Iulia un autoturism a luat foc. În urma apelului, o echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, iar în urma verificărilor au fost depistate resturi textile suspecte care au fost ridicate pentru a fi supuse expertizării. În continuare se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Costin Gabriela, potrivit Mediafax.

Pompierii susțin că focul a fost pus intenționat. Mașșina a ars în proporție de 70%.

„Focul a fost lichidat rapid, maşina este distrusă în proporţie de 70%, cauza probabilă este folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu. A fost incendiată, aceasta este concluzia pompierilor după ce au analizat resturile. Alte maşini nu au fost afectate, nu a fost nevoie să mutăm autoturismele din zonă”, a declarat pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Din primele estimări se pare că paguba se ridica la aproximativ 16.000 lei.

La locul incendiului, surse din rândul anchetatorilor au declarat că au fst găsite cârpe îmbibate cu benzină.

Mai multe articole despre:
lux maşină Mafia mafiot incendiat