MENIU

Șapte secrete de reîntinerire a pielii

Revitalizarea pielii nu se obține doar în saloanele de înfrumusețare, prin tratamente scumpe, ci poate fi realizată și în confortul propriei case, fără o cheltuială prea mare. Urmează câteva reguli simple și vei avea o piele de invidiat.

Femeile merg des la saloanele de cosmetică, în speranța că vor găsi o soluție de a opri timpul în loc sau că vor descoperi un leac miraculos de stopare a procesului de îmbătrânire. Cu toate prețuim modul în care arată pielea și multe dintre noi considerăm că numai tratamentele scumpe pot conferi tenului nostru un aspect impecabil. Însă, lucrurile nu stau deloc așa! Află în continuare care sunt secretele frumuseții pielii și cum să ai mereu un ten proaspăt și revitalizat.

1. Bea multă apă

Aportul de lichide este vital pentru modul în care va arata pielea ta. Bea zilnic cel puțin doi litri de apă – hidratarea adecvată e necesară pentru buna funcționare a organismului. Dacă ai tenul uscat, e bine să consumi chiar mai multă apă. Cere sfatul unui medic dermatolog pentru a afla care este cantitatea ideală de apă de care organismul tău are nevoie, în așa fel încât să fie asigurată sănătatea pielii.  

2. Fă mișcare oricând ai ocazia

Specialiștii afirmă că este necesar să ai un program constant de exerciții fizice, nu doar pentru menținerea siluetei, ci și pentru sănătatea pielii tale.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.