MENIU

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare

Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Lucrări făcute în batjocură. Oamenii sunt revoltați

După lunga perioadă în care una dintre străzile importante din Târgu Jiu a fost spartă și asfaltată de nenumărate ori, acum, la doar câteva săptămâni de la ultimele lucruri, au apărut deja primele denivelări. Oamenii sunt dezamăgiți și spun că totul este doar o spoială pe bani publici.

„Așa se face la noi, asta e România, așa se lucrează. Materialele se duc banii în alte buzunare.”, spun românii.

„Putem da vina pe oricine, doar că slaba calitate a lucrărilor, graba, după cum puteți observa, a fost o chestiune de timp până au apărut micile imperfecțiuni.”, spun oamenii.

„Batjocură, lucrări de mântuială, superficialitate, rea intenție, sau nepricepere, toate la un loc pot să caracterizeze ceea ce se întâmplă în Târgu Jiu.”, a declarat Iulian Popescu, fostul prefect.

Ce spune primarul în acest caz

Primarul spune că strada nu va mai fi decopertată. Cu toate acesta, edilul a declarat că noi lucrări ar putea avea loc în caz de urgență. Oamenii spun, însă, că sunt mai multe străzi care au fost recent modernizate și în care au apărut deja gropi.