MENIU

Apple a lansat oficial noul iOS 7.1

Apple a lansat oficial noul iOS 7.1 pentru toate iDevice-urile de la iPhone 4, iPod Touch 5G şi iPad 2 până în prezent, scrie playtech.ro.

Fără prea multă tevatură, posesorii de iDevice-uri s-au trezit astăzi că ale lor dispozitive vor să-şi facă update. Era vorba de iOS 7.1. Acest firmware este compatibil cu iPhone 4, 5, 5S, iPad 2, 3, 4, iPad Air, iPad mini, iPad mini cu Retina Display şi iPod Touch 5G. Cum era de aşteptat, rezolvă o serie de vulnerabilităţi şi bug-uri, dar, în acelaşi timp, introduce câteva funcţii noi.

Pentru pasionaţii de maşini, iOS 7.1 introduce suportul pentru Apple CarPlay. Această funcţie pe care am detaliat-o zilele trecute, permite posesorilor de modele noi de Mercedes-Benz, Volvo şi Ferrari să acceseze câteva elemente de bază ale telefonului folosind consola maşinii. Deşi nu a învâţat încă limba română, de acum, Siri nu vă mai răspunde la întrebări decât în momentul în care aţi luat mâna de pe butonul Home al iDevice-ului. Astfel, nu mai contează pauzele din vorbire, care până acum erau percepute ca încheieri ale întrebărilor. Camera foto de la iPhone 5S va avea implicit activată funcţia HDR. Citirea amprentelor prin TouchID a fost îmbunătăţită. Citeste mai mult pe playtech.ro.