MENIU

UPDATE: Şoseaua de centură din Târgoviştei, parţial blocată, inundații în Dâmboviţa şi Argeş (VIDEO)

Ploile din ultimele ore au făcut ca zeci de gospodării din judeţul Argeş să fie inundate şi să fie nevoie de intervenţia pompierilor. Şi în municipiul Târgovişte sunt probleme pe o porţiune a şoselei de centură, iar câteva localităţi, printre care Butoiu de Sus şi Produleşti, apele au acoperit principalele căi de acces şi au inundat gospodării. 

În cartierul Craiovei din Pitești, dar și în localitățile Costești, Ștefănești, Călinești și Stâlpeni s-a intervenit sau se intervine pentru evecuarea apei acumulate în urma precipitațiilor, potrivit sursata.ro, care citează reprezentanţi ai ISU Argeş.

Potrivit acestora, probleme sunt acolo unde nu există canale de scurgere, unde sunt înfundate rigole, sau, ca în cazul din localitatea la Bradu, unde sunt străzi sub formă de căldare.

 sursă video: ISU Argeş

sursă video: MDI TV

sursă video: facebook/Mihaela Chiuta/ Butoiu de Sus

Hidrologii au emis un cod portocaliu și galben de inundații pentru mai multe județe din țară.

Codul galben de inundații a fost instituit pe râuri din judeţele Argeş, Maramureş, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud, Timiş, Caraş-Severin, Alba, Cluj, Hunedoara, Mehedinţi, Dolj, Gorj, Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Vâlcea, Olt, Mureş, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Prahova, Buzău, Suceava, Neamţ, Bacău şi Vrancea.

Avertizarea iese din vigoare miercuri, la ora 22:00.


Mai multe articole despre:
null