MENIU

Aparate de masaj – 5 oferte excelente

Aparate de masaj – Oferte imbatabile ale magazinului online StilPropriu.ro pentru mai multe aparate de masaj.

Aparate de masaj – Gama completa de aparate de masaj ale magazinului online StilPropriu.ro poate fi consultata AICI.

Aparate de masaj – Oferte foarte bune pentru o multime de aparate de masaj. In functie de ce zona a corpului o doriti relaxata si masata profesionist, aveti de ales dintr-o gama diversificata de produse care o sa va incante. Iata 5 oferte:

Aparate de masaj – Aparat cu incalzire pentru picioare Relax Cushion

Va puteti bucura de un masaj relaxant al picioarelor cu aparatul de masaj cu incalzire. Acest aparat confortabil, sigur si eficient are multiple puncte de acupunctura si caldura infrarosu de intentisate scazuta pentru a elibera stresul si a stimula circulatia sanguina. O detaliere a functiilor acestui aparat dar si pretul acestuia le gasiti AICI.

Aparate de masaj – Shiatsu Pro Relax Cushion

Aparatul de masaj corporal shiatsu este perfect pentru a relaxa zona gatului, spatele, zona lombara dar si picioarele. Manerele aparatului sunt foarte comode si va permit sa controlati nivelul presiunii dorite pentru masajele dumneavoastra. Aparatul mai dispune de opt capete ergonomice, rotative, bidirectionale pentru a masa zonele dorite cu miscari circulare calde si placute. Pretul unui astfel de aparat il gasiti AICI.

Aparate de masaj – Masaj la ochi Renoveye

Ochii dumneavoastra merita un asemenea aparat din prestigioasa gama Adore Better Livin. Renoveye dispune de fixare reglabila velcro si urmatoarele caracteristici: 7 moduri de masaj, 4 moduri de aer sub presiune, 2 moduri de caldura, 8 moduri de vibratie, 3 niveluri de intensitate si un timer pentru a selectiona durata masajului. Mai multe detalii gasiti AICI.

Aparate de masaj – Saltea Masaj Corporabil Relax Cushion

Aceasta saltea de masaj este fabricata din material moale captusit, masajul este cu vibratii pentru gat, spate, zona lombara, picioare si are un cablu de control si de alimentare inclus in oferta foarte avantajoasa de la StilPropriu.ro. Salteaua dispune de 5 moduri de masaj si 3 niveluri de intensitate. Pretul are o reducere importanta si il gasiti AICI.

Aparate de masaj – Masaj pentru gat Neck Vive

Ultimul aparat de masaj pe care vi-l prezentam in cadrul acestui articol este un aparat pentru gat, modelul Neck Vive. Orice tensiune acumulata in zona gatului poate fi indepartata cu usurinta acum cu acest sistem terapeutic de joasa frecventa de la Adore Better Livin, un brand prestigios in sanatate. Puteti alege intre diferite moduri si intensitat dar si sa savurati efectele relaxante si calmante ale caldurii. Pretul sau poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
masaj stilpropriu