MENIU

Angela Similea, apariţie de senzaţie, la 70 de ani. Ce operaţii estetice a făcut

Angela Similea a făcut senzaţie, zilele trecute, la un spectacol ce a avut loc la Sibiu. Cântăreaţa şi-a surprins fanii cu apariţiile ei! În vârstă de aproape 70 de ani, Angela Similea a afişat o siluetă de invidiat, un ten impecabil şi câteva ţinute spectaculoase de-a dreptul.

Angela Similea urca destul de rar pe scena, doar atunci cand simte ca trebuie sa faca asta, astfel ca ea nu accepta toate ofertele organizatorilor de evenimente, indiferent daca e vorba de un contract “gras”. Interpreta obisnuieste sa cante cu Ovidiu Komornyik de ani buni, iar amandoi, pe scena, fac senzatie, scrie wowbiz.ro.

Asta s-a intamplat recent, la Sibiu, unde cei doi au reusit sa ridice in picioare sute de oameni. Angela Similea a uimit pe toata lumea cu aparitia ei. Cantareata si-a ascuns cu brio varsta cu ajutorul tinutelor “la moda”, coafurii, dar si chipului neted, parca prea “intins” pentru cei aproape 70 de ani ai sai. Probabil, cantareata de muzica usoara a trecut pragul clinicilor medicilor esteticieni unde e posibil sa isi fi facut cateva operatii estetice.

Pielea de pe chipul ei pare intinsa si parca intinerita, fata de cea de pe gat care e ridata si lasata, asa cum e normal pentru o femeie in varsta de 70 de ani. La vederea imaginilor cu Angela Similea la spectacolul de la Sibiu, specialistii sustin ca artista s-a lasat pe mana esteticienilor care au scapat-o de mare parte din riduri, iar cele fine au fost acoperite cu un make-up impecabil.


 

Mai multe articole despre:
Angela Similea angela similea 70 de ani