MENIU

Anchetă uriașă la Spitalul din Târgu Jiu, după moartea unui bebeluș de o lună! Familia, trimisă acasă cu bebelușul cu doar o zi în urmă

Anchetă uriașă la Spitalul din Târgu Jiu, după moartea unui bebeluș de o lună! /Arhivă foto

Anchetă uriașă la Spitalul Județean din Târgu Jiu după moartea unui bebeluș de numai o lună. Cu doar o zi în urmă, micuțul fuseseadus de părinți la unitatea medicală cu simptome de constipație. Meicii l-au consultat și le-au transmis părinților să meargă acasă, spunându-le că sugarul poate rămâne sub supravegherea medicului de familie.

Un bebeluș în vârstă de o lună a murit, miercuri, la Spitalul Judeţean Târgu Jiu,. Copilul a fost adus de familie în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Cadrele medicale anunţând Poliţia şi DSP Gorj.

”În cursul dimineţii, la Camera de Gardă Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în jurul orei 08:00, s-a prezentat, cu mijloace proprii, de la domiciliu, o familie cu un sugar în vârstă de o lună, aflat în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, de către o echipă formată din medici de specialitatea pediatrie, ATI, cardiologie. Sugarul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Bebeluș de două luni, în stare gravă la spital, după ce a fost bătut crunt. Mama, cadru militar, principalul suspect

Potrivit acestora, în cursul zilei de joi va fi efectuată necropsia.

”Au fost anunţate Serviciul de Medicină Legală, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj şi Direcţia de Sănătate Publică Gorj”, a mai transmis sursa citată.

Bebeluș aruncat în râul Dâmbovița chiar de tatăl său. Caz înfiorător în București

De precizat că familia fusese trimisă acasă cu tot cu bebeluș cu o zi în urmă. Medicii Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au decis că bebelușul este constipat și au transmis familiei că poate să meargă acasă și să rămână sub supravegherea medicului de familie.

„Familia s-a prezentat pe 21.05. după-amiază, la Cabinetul de Pediatrie din Ambulatoriu, acuzând constipație (lipsă scaun). A fost consultat de medic; în timpul consultului sugarul a prezentat scaun. I s-a recomandat tratament și monitorizare prin cabinetul medicului de familie”, a spus purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu, conform Gazetei de Sud.

Un influencer și-a omorât bebelușul, după ce a decis să-l hrănească „cu lumina soarelui" timp de o lună! Caz halucinant în Rusia