MENIU

Ana Morodan, din nou în fața polițiștilor - Emoții uriașe pentru „Contesa Digitală” privind analizele toxicologice

Continuă ancheta în cazul Anei Morodan! Vedeta de pe rețelele de socializare ar trebui să ajungă astăzi din nou în fața polițiștilor pentru controlul judiciar. Model pentru mulți adolescenți, tânăra așteaptă cu sufletul la gură și rezultatele toxicologice care trebuie să apară cât de curând. Analizele făcute de legiștii de la INML vor spune cu certitudine dacă artista a consumat sau nu substanțe interzise la volan.

Ana Morordan ajunge azi din nou în fața polițiștilor. „Contesa digitală” va da cu subsemnatul pentru măsura controlului judiciar. În același timp, sunt emoții mari pentru vedeta TV deoarece din moment în moment ar putea să apară rezultatele toxicologice. Ana Morodan ar fi urcat beată și drogată la volan, dar și fără permis.

Ana Maria Morodan urmează să ajungă, joi dimineață, la secția de poliție din Voluntari pentru a da cu subsemnatul pentru măsura controlului judiciar.

"Deși controlul judiciar este cea mai blândă măsură preventivă, este o măsură preventivă restrictivă de libertăți. Se impune oligația de a se prezenta la orice chemare la organul de urmărire penală, de a se prezenta la organul desemnat cu supravegherea, respectiv poliția, așa cum a fost stabilit în program, și să anunțe imediat cum își schimbă domiciliul organul care se ocupă de supraveghere.

Există și obligații care se dispun facultativ. Nu știm dacă în această cauză au fost sau nu dispuse (astfel de obligații - n.r.). În cel mai raău caz riscă să-i fie schimbată măsura controlului judiciar cu arestul la domiciliu sau chiar arestul preventiv", a explicat, pentru Realitatea PLUS, avocatul Alexandru Turiga. 

Mai multe articole despre:
morodan droguri inml control judiciar