MENIU

Alexandru Arșinel, atac cerebral? Este internat de urgență la spital

<p>Alexandru Arșinel </p>

Alexandru Arşinel, 80 de ani, a ajuns la spital luni, cu salvarea, pentru că a avut o cădere de tensiune. Dar se pare că a fost mult mai grav. 

Alexandru Arşinel a trecut pe lângă moarte luni. Pentru că i se făcuse rău, actorul a chemat ambulanţa şi a fost dus la Spitalul “Alexandru Obregia” din Capitală. Marele actor a avut o cădere de tensiune de la un medicament şi a fost internat de urgenţă. A fost ţinut în spital în noaptea de luni spre marţi, avea tensiunea 8 cu 6, a fost pus la aparate, iar a doua zi s-a simţit mai bine, scrie click.ro.

„Sunt colegi care la vârsta asta îşi permit să nu lucreze. Am avut un episod din ăsta neplăcut. A trebuit să chem salvarea pentru că am avut o cădere de tensiune la 8 cu 6. Medicii mi-au recomandat un medicament şi eu am luat două. O noapte întreagă am luat, din jumate în jumate de oră, 250-300 g de apă pentru că mă dezhidratasem. Mi-au spus că am pierdut multe săruri şi asta afectează inima. Nu mai pompa suficient oxigen acolo unde trebuie, adică la creier. Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu. Am rămas peste noapte în spital şi, uite că, destul de repede m-au pus pe picioare. Da, sunt acasă acum”, a explicat Alexandru Arşinel marţi seară la Antena Stars.

Mai multe articole despre:
spital Alexandru Arşinel