MENIU

ALERTĂ! Incendiu puternic într-o zonă turistică din România

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seara, la o casă Moieciu, judeţul Braşov, intervenţia fiind dificilă deoarece în zonă nu există hidranţi. Cele 13 persoane aflate în interior au reuşit să iasă singure, iar una din proprietare a suferit un atac de panică.    

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, incendiul care a cuprins casa din lemn s-a dezvoltat foarte repede din cauza cantităţii mari de material lemnos.

Intervenţia pompierilor este dificilă deoarece în zonă nu există hidranţi şi sunt nevoiţi să se alimenteze din pârâul din localitate.

În casă se aflau 13 persoane, între care un copil, şi toate au reuşit să iasă singure. Una dintre proprietare, o femeie în vârstă de 56 de ani, a suferit un atac de panică şi i s-a acordat primul ajutor de către paramedicii SMURD.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 400 metri pătraţi şi este, potrivit lui Ciprian Sfreja, în curs de lichidare.

"Casa era construită din lemn, iar flăcările s-au extins rapid. În interior se aflau 13 pers, printre care și un copil, dar toate persoanele au ieșit la timp și nu au fost rănite. Casa a ars în proporție de 90%, dar s-a reușit localizarea incendiului. Intervenția a fost dificilă pentru că în zonă nu se află hidranți și am fost nevoiți să ne alimentăm în pârâul din localitate", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

 

Mai multe articole despre:
incendiu foc Moeciu