MENIU

ALERTĂ în SUA! Luare de ostatici într-o sinagogă din Texas - Ce revendicări are atacatorul

ALERTĂ în SUA! Luare de ostatici într-o sinagogă din Texas - Ce revendicări are atacatorul

Autoritățile americane sunt în alertă după o luare de ostatici în Texas. Un bărbat ține ostatici într-o sinagogă și amenință cu uciderea tuturor dacă se încearcă intrarea în clădire.

Poliția este prezentă la fața locului, o echipă specială SWAT se ocupă de salvarea celor din sinagogă. FBI și Departamentul de Siguranță Publică din Texas sunt implicați în gestionarea crizei ostaticilor de la Congregația Beth Israel din Colleyville, a mai anunțat Poliția locală. 

Poliția a început evacuarea oamenilor din împrejurimi a cerut evitarea zonei. 

„Negociatorii FBI sunt cei care au contact cu persoana din clădire. Nu există nicio amenințare pentru publicul larg” în acest moment, a asigurat șefu lPoliției locale.

În acest moment nu există răniți. Cel puțin 4 persoane sunt ținute ostatice, potrivit CNN.

Potrivit primelor informații, bărbatul, musulman, vrea eliberarea surorii sale, condamnată pentru că ar fi încercat să ucidă militari americani. Dacă nu i se rezolvă revendicarea , îi va ucide pe cei di nsinagogă, a amenințat bărbatul.

Acesta a transmis că „dacă cineva încearcă să intre în această clădire... toată lumea va muri!”. În același timp, potrivit unei transmisiuni în direct, întrerupte între timp, atacatorul poate fi auzit spunând că „voi muri. Nu plânge pentru mine”, potrivit DailyMail.