MENIU

Adriana Săftoiu, despre cazul Alexandra:"Cineva, în țara asta, ne păcălește pe toți!"

Deputata PNL propune un scenariu cutremurător, după ce a auzit înregistrarea vocii Alexandrei Măceșanu, fata ucisă de monstrul din Caracal, în conversațiile cu operatorii de la 112 și cu Poliția Caracal. "Ne manipulează. 80% din ce circulă despre caz este fals. Cineva le aruncă în piață".

Cineva, nu știu cine, ne manipulează. 80% din ce circulă despre caz este fals. Cineva le aruncă în piață. Mă simt neputincioasă. Ar trebuie să le auziți vocile, lucrul ăsta o să vă sperie. Oamenii aceia au fost la poartă și nu au făcut nimic. Ne cred tâmpiți pe toți? Ne păcălesc pe toți, eu așa cred. Ne lăsăm duși pe această direcție, eu cred că lucrurile sunt mult mai grave. Nimeni nu are curaj să o destructureze, e mult mai grav.”, a spus Adriana Săftoiu.

Adriana Săftoiu, care a ascultat înregistrările convorbirilor Alexandrei la 112, în Comisia de apărare a Camerei Deputaţilor, spune că „acel monstru nu e singur! Şi cineva încearcă să ne convingă că e singur”.

Adriana Săftoiu susține că, nici până astăzi nu au apărut probe concrete despre uciderea fetei. Ea susține că a depus armele, mai ales după ce a ascultat înregistrările Alexandrei.

„Wow! Au apărut stenogramele?! Oameni buni! Ferice de voi că nu aţi auzit vocile! Eu, după ziua de ieri, sunt doar nimic. Să auziţi vocea Alexandrei si vocile celor care ar fi trebuit să înţeleagă că nu e o glumă. Dar dincolo de voci...cazul, cazul, oameni buni...e cazuri! Nu cred nimic din ce ni se serveste public. Acela monstru nu e singur! Si cineva încearcă să ne convingă că e singur”, a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook.

Unchiul adolescentei ucise la Caracal, Alexandru Cumpănaşu, face publică transcrierea convorbirilor în care fata cerea ajutor la 112. El spune că decizia este a părinţilor Alexandrei Măceşanu ”pentru a vedea întreaga ţară putregaiul unui sistem criminal si curajul acestui copil incredibil”. El avertizează că părinţii interzic oricărei persoane sau mass media sa difuzeze vocea Alexandrei.

Deputaţii din Comisia de apărare au ascultat, luni, cu uşile închise, înregistrările convorbirilor fetei la 112. Stelian Ion (USR) a declarat ulterior că „este răvăşitor, pur şi simplu devastator” şi şi-a exprimat dezamăgirea.