MENIU

UPDATE+VIDEO Cel puțin 16 morți și 130 de răniți, după ce un avion cu 190 de oameni la bord s-a prăbușit la aterizare, în India

Accident tragic în India, un avion cu 191 de oameni la bord s-a prăbușit. Cel puțin 3 morți

Un avion Boeing 737 care aparține companiei Air India Express s-a prăbușit la aterizare, vineri seară, în sud-estul Indiei. Potrivit unui ultim bilanț provizoriu, 16 oameni au murit și alți au fost 138 răniți, dintre care 15 foarte grav. 

 

UPDATE 22:00 Un nou bilanț al tragediei aviatice din India indică faptul că 16 oameni au murit, alți 138 sunt răniți, dintre care 15 foarte grav, potrivit Asian News Agency (ANI).

 

UPDATE 20:20 Compania Air India a precizat că la bord se aflau 184 de pasageri, dintre care 10 minori, 2 piloți și 4 insoțitori.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ

O aeronava Boeing, cu 191 de oameni la bord, s-a prăbușit, vineri, pe un aeroport din vestul Indiei, în timpul manevrelor de aterizare. 

Aparatul, un Boeing 737, venea din Dubai. Potrivit martorilor și presei locale, aparatul ar fi depășit pista în momentul aterizarii, dupa care s-a rupt in două, dar la bord nu a izbucnit incendiu, relatează AFP. Primul raport privind victimele indică 2 morți, între care și pilotul și circa 35 de răniți, relatează Reuters.

 

 

Mai multe articole despre:
india accident boeing prabusit accident aviatic india