MENIU

Accident TERIBIL la Constanţa: un Logan a lovit un microbuz cu călători şi a luat foc

Un bărbat a murit carbonizat şi alte cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, vineri seară, pe podul care traversează Canalul Dunăre - Marea Neagră, în oraşul constănţean Ovidiu, după ce un autoturism Dacia Logan a intrat într-un microbuz cu călători şi apoi a luat foc.

Potrivit reprezentanţilor Seviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 22,15, pe DN 2A, la ieşirea din localitatea Ovidiu, pe podul care traversază Canalul Dunăre-Marea Neagră, în momentul în care şoferul Daciei Logan a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens, izbind frontal un microbuz care transporta pasageri între Constanţa şi Năvodari şi în care se aflau zece persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma impactului puternic, autoturismul Dacia Logan a luat foc.

Echipaje ale pompierilor, Poliţiei şi Ambulanţei s-au deplasat spre locul accidentului, dar o persoană aflată în Dacia Logan a murit carbonizată.

De asemenea, în urma accidentului, o altă persoană aflată în autoturism, dar şi patru pasageri din microbuz au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Mai multe pe Mediafax.

Mai multe articole despre:
accident accident Constanţa