MENIU

Detalii șocante despre sinucigașul care a intrat pe contrasens pe E85. Ce a făcut acasă

Accident provocat de un sinucigaș

Accident sinucigaș E85. Ipoteză șoc în cazul carambolului din această dimineață care a avut loc pe E85, când o mașină s-a ciocnit violent de două tiruri. Șoferul ar fi intrat intenționat după ce și-a înjunghiat soția. În urma impactului bărbatul a murit.

Accident sinucidere E85. Poliția confirmă că în jurul orei 6 și un sfert a fost primit un apel la 112 în care o femeie susținea că a fost înjunghiată de soț. Ea le-a mai spus oamenilor legii că bărbatul a plecat de acasă. În acel moment, Poliția a început să-l caute. După o oră, pe E85 a avut loc teribilul accident în care au fost implicate trei vehicule, iar oamenii legii au descoperit că șoferul care a provocat accidentul e chiar cel căutat.

Accident sinucidere E85. Bărbatul care a murit în accidentul mortal de la Dumbrăveni, după ce a intrat cu autoturismul Opel Astra pe contrasens, s-ar fi sinucis.

Accident sinucidere E85. El și-ar fi înjunghiat soția în această dimineață. Cei doi locuiesc într-un bloc pe pe strada Aleea Stadionului din Focșani și au un băiat la liceu.

Accident sinucidere E85. Un vecin a povestit pentru jurnaliștii de la Monitorul de Vrancea că, în jurul orei 6, a auzit pe cineva strigând după ajutor. Bărbatul lucra la Camera de Comerț, iar femeia la o fabrică de confecții. La bloc au ajuns mai mulți polițiști care au luat declarații de la vecini. Femeia a fost transportată la spital.

Accident sinucidere E85. Alina Cosma, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, ne-a spus că femeia are 42 de ani, iar diagnosticul este „plagă înjunghiată cervical dreaptă, cervical anterior, retro auricular stâng și brat stâng, prin agresiune". Este internată la Chirurgie.

Accident cumplit pe E85, provocat de un sinucigaș! Șoferul e bănuit că și-a înjunghiat soția

Mai multe articole despre:
accident E85