MENIU

Accident grav, miercuri dimineaţa. Un mort şi un rănit după ciocnirea a două autoutilitare

Traficul a fost oprit, miercuri dimineaţa, pe DN11 în judeţul Bacău, după ce două autoutilitare s-au ciocnit frontal. În urma impactului, o persoană și-a pierdut viața, iar o alta a fost rănită.

Traficul rutier a fost oprit, miercuri dimineaţa, pe DN11 Oneşti - Braşov, în urma coliziunii între două autoutilitare, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, pe DN11 Oneşti - Braşov, la km 98+500 de metri, în zona localităţii băcăuane Poiana Sărată, a avut loc o coliziune între două autoutilitare.

Din acest motiv, circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri, iar ulterior s-a reluat pe un fir alternativ.

În urma impactului, o persoană și-a pierdut viața, iar o alta a fost rănită.

„Au fost găsite două victime încarcerate, una conştientă, predată echipajului de Ambulanţă, după ce a fost descarcerată, şi o altă victimă care era decedată. Au fost asigurate măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor", a declarat – pentru Mediafax – purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bacău, Andrei Constantin Grecu.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Bacău, circulaţia rutieră pe DN11 Oneşti – Braşov s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unui accident în care au fost implicate două autoutilitare, circulaţia fusese întreruptă la km 98+500 de metri, în zona localităţii Poiana Sărată.

Mai multe articole despre:
accident