MENIU

Accident grav în Bistrița-Năsăud. Un microbuz s-a răsturnat, 12 pasageri răniți

Accident

12 persoane care se aflau într-un microbuz au fost implicate, vineri dimineața, într-un accident rutier produs pe DN 15A, în județul Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a produs în jurul orei 04:30, pe DN 15 A, la ieșire din localitatea Teaca spre Reghin.

Din primele informații transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud reiese că cele 12 persoane se aflau într-un microbuz, șoferul acestuia pierzând controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul părăsind partea carosabilă și răsturnându-se.

Din fericire, toate cele 12 persoane au reușit să se autoevacueze. Un echipaj SMURD de prim ajutor a intervenit la locul accidentului, iar persoanele au fost evaluate din punct de vedere medical. Niciuna nu prezenta răni care să le pună viața în pericol.

"În accident au fost implicate 12 persoane, toate s-au autoevacuat din microbuz. Persoanele au fost evaluate la fața locului de către echpajul SMURD de prim ajutor, prezintau mici leziuni și excoriații. Toate au refuzat transportul la spital", a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Mai multe articole despre:
accident