MENIU

A pus mâna pe o adevărată comoară. O poveste reală, cu alt final decât cel plănuit de un bucureştean

A dat spargerea vieţii lui, dar a vândut bijuteriile cu diamante şi ceasurile de lux pe nimica toată. Un bărbat din Capitală a ajuns pe mâna Poliţiei după ce a furat dintr-o locuinţă bunuri în valoare de 300 de mii de euro, pe care nu a obţinut nici măcar 3 mii de euro. Poliţiştii au reuşit, în câteva ore, să recupereze 60 la sută din prejudiciu. 

Suspectul şi-a calculat cu precizie lovitura. A furat cheile de la mama sa, menajeră la o vilă din centrul Capitalei. De parcă ar fi ştiut unde sunt bunurile de valoare, tânărul a mers direct la dulapul unde erau ţinute bijuteriile şi ceasurile. Fără să răscolească locuinţa, bărbatul a fugit cu inele cu diamante, lanţuri şi ceasuri în valoare de 300 de mii de euro. A obţinut însă pe ele un preţ de o sută de ori mai mic decât cel real.

Alertaţi de proprietari, poliţiştii Secţiei 1 au reuşit în timp record să recupereze 60 la sută din prejudiciu. Cele mai multe bijuterii au fost găsite în locuinţa bărbatului care le-a cumpărat pentru un preţ de nimic. Celelalte au fost recuperate de la casele de amanet unde fuseseră vândute. 

Proprietara bunurilor este uimită de reuşita poliţiştilor. Cât despre suspect, aceasta susţine că nu poate decât să îl compătimească. 


Suspectul, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat preventiv. Dacă va fi găsit vinovat, acesta va rămâne ani în şir în spatele gratiilor, pentru furt calificat. 

 
Mai multe articole despre:
poliţist hoţ video