MENIU

A fost căutat două zile de peste 50 de oameni. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

 Vasluian găsit mort de frig pe un câmp, după ce a fost căutat două zile de peste 50 de oameni

Un bărbat de 71 de ani, din localitatea vasluiană Fundătura, a murit de frig pe un câmp din apropierea satului, trupul acestuia fiind găsit, joi, în urma căutărilor întreprinse în ultimele două zile de peste 50 de poliţişti, pompieri, jandarmi, poliţişti de frontieră şi localnici.

Trupul îngheţat al unui bărbat din judeţul Vaslui a fost găsit pe un câmp din apropierea localităţii Fundătura, după ce dispăruse de la domiciliu în urmă cu trei zile, atunci când plecase la nişte rude într-un sat învecinat, din judeţul Iaşi.

Dispariţia vasluianului de 71 de ani a fost anunţată la Poliţie de către rude în cursul zilei de miercuri, moment în care peste 50 de poliţişti, pompieri, jandarmi, poliţişti de frontieră şi localnici au început să-l caute pe bărbat.

"Trupul bărbatului a fost găsit pe un câmp, la aproximativ doi kilometri de localitatea de domiciliu, fără a prezenta urme de violenţă din care să rezulte că ar fi fost victima vreunei infracţiuni. Serviciul de Medicină Legală Vaslui a preluat cadavrul bărbatului în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii exacte a cauzei decesului", a declarat, joi, responsabilul mass-media din cadrul Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică.

Potrivit acesteia, bărbatul de 71 de ani mai plecase de acasă la sfârşitul săptămânii trecute, tot la rudele din satul vecin din judeţul Iaşi, situat la aproximativ şapte kilometri. Atunci, bărbatul a revenit însă la domiciliu, fapt pentru care rudele nu au intrat în panică imediat după dispariţie, în speranţa că vasluianul ar putea reveni iar la domiciliu.

Mai multe articole despre:
Vaslui vaslui bărbat mort bărbat mort vaslui