MENIU

A fost abandonat când era bebeluş. Ce s-a întâmplat după 60 de ani întrece orice imaginaţie

Un bărbat care a fost abandonat la vârsta de trei luni, în toaleta publică a unui cinematograf, şi-a întâlnit fraţii vitregi pentru prima oară în 61 de ani. Povestea vieţii lui a fost prezentată într-un editoria semna BBC.

Robert Weston a fost găsit în toaleta cinematografului Odeon din Birmingham, în martie 1956. Până la 7 ani, el a trăit într-un orfelinat, după care a fost adoptat de familia Weston.

Acesta şi-a căutat toata viaţa părinţii biologici, însă fără succes, până când o bază de date cu ADN-ul cetăţenilor l-a ajutat să dea de urma fratelui şi surorii lui vitrege din partea tatălui. Astfel, Robert a descoperit că este unul dintre cei patru descendenţi ai unui scoţian pe nume Charlie Chalmers.

Când i-a întâlnit, Robert a declarat că a trăit „cea mai profundă experienţă”. Tatăl lui şi-a părăsit temporar căminul din Scoţia în căutarea unei slujbe mai bune în Anglia, moment în care a întâlnit-o pe mama lui Robert. După ce relaţia lor s-a terminat, Charlie s-a întors la soţie şi la cei trei copii pe care îi avea deja, urmând să-şi mai îmbogăţească familia cu încă trei. Acesta a murit în 1996.

Robert a încercat să-şi caute şi mama, despre care ştie doar că l-a abandonat pentru că nu avea posibilităţi să-l întreţină, dar nu i-a dat de urmă. Robert Weston, care a lucrat ca lector universitar, spune că a descoperit multe pasiuni comune cu fratele lui, Tommy, iar acesta susţine că „Bob” este „bucăţică ruptă” din tatăl lor, Charlie.

Bărbatul nu şi-a pierdut speranţa că va găsi indicii despre mama lui biologică, continuând căutările cu ajutorul unor detectivi şi geneticieni.

Vizitând mormântul din Scoţia al tatălui său, Acesta a exclamat: „Pun pariu că nu te aşteptai să mă vezi aici!”

Mai multe articole despre:
null