MENIU

7 metode sa scapi de stres

Cercetari recente au aratat ca stresul prelungit poate afecta intregul organism, de exemplu, pot aparea probleme ale unor organe importante, precum inima, poate creste tensiunea arteriala, caderea sistemului imunitar care toate conduc la anumite boli.

Descopera cateva metode prin care iti poti relaxa corpul pentru a avea mai mult control in combaterea stresului.

1.Fii fericita

Nu multi stiu aprecia puterea fericirii. De fiecare data cand zambesti, sunt muschi care se relaxeaza. Implica-te in activitati care iti fac placere si care te fac sa zambesti in ciuda circumstantelor.

2.Fa miscare

Exercitiile regulate precum joggingul, inotul sau boxul sunt aspecte importante in combaterea stresului ridicat. Vei putea sa elimini din incordarea acumulata si iti vei imbunatatii si starea sanatatii. Fa exercitii in fiecare zi. Daca ti se pare dificil sa faci micare de una singura, roaga un prieten, un coleg sau familia sa te acompanieze.

3.Mediteaza

Meditatia este o activitate antica care a fost transmisa din generatie in generatie. Majoritatea oamenilor nu stiu ca prin meditatie se reincarca cu energie pozitiva. Aceasta te ajuta sa-ti relaxezi nervii. Sunt exercitii de meditatie diferite precum Tai Chi sau Yoga. Ele sunt practicate de multi oameni in toata lumea si s-a aratat ca imbunatatesc sanatatea.

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
stres metode