MENIU

4 zodii de femei rele. Sunt scorpiile zodiacului

4 zodii de femei rele. Sunt scorpiile zodiacului

Delicate şi plăpânde, ai zice că femeile nu sunt în stare să fie rele. Ei bine, patru dintre zodii dovedesc exact contrariul. Sunt maliţioase, critică fără motiv şi chiar sunt dispuse să se răzbune crunt pe cei care le supără.

Iată zodiile care dau cele mai rele femei:

Scorpion

Femeia Scorpion este cu adevărat de temut. I se pare că toată lumea complotează împotriva ei şi este foarte răzbunătoare. Umileşte şi răneşte aşa cum nu poate face altcineva. Reuşeşte să strivească până şi personalitatea celor mai dragi oameni. Este extremistă şi nu face niciodată compromisuri, nici măcar atunci când acestea sunt legitime. Este în stare să calce pe cadavre pentru a-şi atinge scopurile, de multe ori prea puţin ortodoxe.

LICHIDARE DE STOC LA eMAG. CONSULTATI OFERTELE AICI.



Peşti

Cu feţişoara ei nevinovată, femeia din Peşti e capabilă să inspire milă, dar să înfigă cuţitul pe la spate. Pare o adevărată martiră, complet neajutorată, dar are o structură de oţel. Atunci când se enervează, atacă violent fără să se gândească la faptul că poate răni. Adoră circul şi scandalurile şi e capabilă să ticluiască planuri de răzbunare de lungă durata. Cu toate astea, nu e deloc inteligentă atunci când vine vorba de a face rău cuiva, astfel că mai mult se va răni singură.

Fecioara

E cea mai critcă persoană cu putinţă. E cârcotaşă şi tot ce spune are un iz de răutate. Bârfeşte şi se simte bine când o face, iar dacă nu are ce spune despre cineva, inventează fără jenă. Acţionează cu un aer de superioritate şi adesea dă dovadă de un spirit malefic. Îi place să manipuleze oameni şi să demonstreze că, într-un fel sau altul, aparţine unei rase superioare. Obţine întotdeauna ceva şi ştie cum să-i manipuleze pe bărbaţii din jurul ei fără ca aceştia să bage de seamă.

Taur

Este răzbunătoare. Cine îndrăzneşte să comită un păcat împotriva sa poate fi sigur că s-a ales cu un duşman pe viaţă. Este tentată să se victimizezi mult prea mult, ceea ce îi va atrage antipatia apropiaţilor. Este căpoasă, lipsită de orice raţiune şi logic, reacţionează violent la nervi şi n-ar recunoaşte nici în ruptul capului când este de vină, preferând să adopte întotdeuna poziţia victimei. E foarte invidioasă şi îşi trădează pe ascuns prietenii.

Sursa: ele.ro

Mai multe articole despre:
femei horoscop zodii