MENIU

11 vedete a căror moarte ne-a şocat. Ce nostalgii îți trezesc numele lor

Este un şoc să auzi că o vedetă pe care o adorai a murit, mai ales atunci când se întâmplă brusc şi într-un mod tragic. Aceste evenimente ne fac să realizăm cât de scurtă şi imprevizibilă e viaţă. Iată 11 cele mai devastatoare morţi ale celebrităţilor, într-un clasament realizat de eva.ro.

Brittany Murphy

Actriţa a fost găsită fără cuflare la doar 32 de ani. Acesta este un alt caz plin de mister. Au existat mai multe ipoteze, cum ar fi pneumonia sau supradozajul accidental. La un an de la moartea sa, şi soţul său a fost găsit mort la aceeaşi reşedinţă.

Michael Jackson

La 25 iunie 2009, regele pop şi-a pierdut viaţa. Moartea sa a fost tratată drept omucidere, iar medicul său a fost acuzat de omucidere involuntară.

Paul Walker

Paul Walker a devenit celebru datorită rolului lui Brian O'Conner în franciza Fast and the Furious. El avea o fiică, a cărui naş e Vin Diesel. Toată lumea a crezut că moartea lui a fost o farsă, dar el chiar şi-a pierdut viaţa într-un accindent de maşină din cauza vitezei prea mari. 

Amy Winehouse

Cu toţii încă ne amintim de moartea câtăreţei din 2011. Pe 23 iulie, ambulanţa a fost chemată la casa lui Amy din Camden, Londra, după ce garda sa de corp a găsit-o fără suflare. Raportul său de autopsie a dezvăluit că, în momentul morţii sale, conţinutul de alcool din sânge era de peste 5 ori peste limita legală de conducere. 

Selena

A fost una dintre cele mai populare cântăreţe mexicano-americană şi unul dintre cei mai influenţi artişti latino din toate timpurile. Avea doar 23 de ani când a fost ucisă. Selena a fost împuşcată în 1995 de fostul preşedinte al fan clubului ei la un motel. 

Cory Monteith

Actorul avea doar 31 de ani când trupul său fără viaţă a fost descoperit într-o cameră de hotel din Vancouver. Rapoartele de autopsie au stabilit că moartea lui a fost cauzată de o toxicitate mixtă a drogurilor şi se parte că moartea lui nu fusese intenţionată. 

Aaliyah

Cântăreaţa a murit la doar 22 de ani în 2001, unde ea şi alte 8 persoane au fost ucise în urma unui accident aviativ în Bahamas. Pilotul consumase droguri şi alcool. 

Anton Yelchin

A devenit cunoscut datorită rolului lui Pavel Chekov din seria Star Trek. A avut o moarte tragică în 2016 după ce a fost prins între Jeepul său şi un zid pentru ore bune. Avea doar 27 de ani, iar moartea lui a fost nummită un accident ciudat.

Steve Irwin

Vânătorul de crocodili şi-a dedicat viaţa faunei sălbatice şi moartea sa nu a fost neapărat o surpriză, însă a fost o veste devastatoare. Steve înota în timp ce o pisică de mare l-a înţepat de sute de ori în câteva secunde în piept. El a murit înainte de a ajunge la spital.

Christina Grimmie

Finalista de la The Voice a fost împuşcată mortal la vârsta de 22 de ani de un bărbat care avea două arme încărcate în timp de aceasta se întâlnea cu fanii săi. Adam Levine s-a oferit să acopere costurile de înmormântare.
 

George Michael 

George Michael a încetat din viață chiar în ziua de Crăciun a anului trecut, din cauza unei supradoze de droguri. Apropiații susțin că acesta a murit în condiții suspecte, iar o bună parte din ancheta autorităților s-a concentrat pe mărturia fostului iubit al acestuia, libanezul Fadi Fawaz, care l-a găsit a doua zi fără suflare. 
 

Prince

Faimosul cântăreț a murit tot din cauza unei supradoze, în data de 21 aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani. Cântărețul și compozitorul avea probleme de sănătate și suferea de dureri cronice la șold, susțin unele surse. Acesta era dependent de calmante și s-a stins singur, în liftul locuinței sale.