MENIU

10 joburi fără stres și cu salarii mari

<p>Joburi la stat</p>

Vrei un salariu bun și o slujbă lipsită de stres? Sunt câteva variante demne de interes, printre care cele de inginer agricol, inginer siftware sau statistician.

Stresul la locul de muncă poate avea efecte negative la nivelul corpului şi al minţii. Business Insider a alcătuit un top al celor mai bune joburi pentru persoanele care vor să fie liniştite la serviciu.

În topul listei celor mai ne-stresante locuri de muncă, dar bine plătite se află matematicienii, economiștii și statisticienii. 

Urmează ingineri agricoli, care aplică cunoştinţele pe care le au în domeniul tehnologic în probleme din agricultură, iar nivelul de stress la care sunt supuşi este de 60.8 pe scara realizată de Shatkin. Un inginer agricol are salariul mediu anual de 75 de mii de dolari în SUA.

Alte joburi "light": analişti, inginer software sau medici stomatologi  Ingineri Harware au un nivel de stres care se ridică la 67 de puncte pe axa care măsoară nivelul de stress şi câştigă 110.000 de dolari anual în Statele Unite. Mai sunt și directorii artistici care câştigă în jur de 100.000 de dolari anual în SUA. Ei sunt responsabili pentru imaginile vizuale create în incinte, scrie ZF.ro.

Mai multe articole despre:
locuri de muncă joburi