Alexandru Cumpănaşu, dezvăluiri incredibile despre violul din Constanţa

 
Un bărbat din Tecuci a ucis o tânără de 17 ani în Portugalia. Dacă îl vedeţi, sunaţi la Poliţie!
Un bărbat din Tecuci a ucis o tânără de 17 ani în Portugalia. Dacă îl vedeţi, sunaţi la Poliţie!

Încă un caz revoltător de viol în Constanţa. Patru persoane care au ţinut sechestrată o femeie timp de două zile, în luna februarie a acestui an, sunt cercetaţi în libertate, sub control judiciar. Alexandru Cumpănaşu, directorul Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei, a afirmat la Realitatea TV că acest caz este mult mai grav decât cel de la Vaslui. Femeia de 22 de ani, violată şi bătută, de patru bărbaţi din Constanţa, a fost sechestrată timp ce două zile si după aceea s-a aruncat de la balcon pentru a scapă de chinurile la care era supusă.

Conform acestuia, trei instanţe judecătoreşti, şi judecătoria şi tribunalul, au decis să îi judece pe cei patru violatori sub control judiciar. "Au considerat că nu reprezintă pericol public", a continuat Alexandru Cumpănaşu. Parchetul a depus contestaţii până când a rămas fără căi de acces, iar decizia definitivă a fost ca cei patru să fie judecaţi sub control judiciar.

"Cum este posibil aşa ceva? Cum poate un judecător să decidă că aceste animale nu sunt un pericol public şi că trebuie lăsaţi în pace şi judecaţi în libertate, doar sub control judiciar", a mai spus directorul Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei.

"Vă daţi seamă câtă disperare. Femeia a decis să se arunce de la balcon pentru a scăpa", a continuat acesta, explicând că dacă astfel de cazuri nu se concretizează cu pedepse uriaşe şi alte persoane din ţară vor face acelaşi lucru.

În luna februarie, poliţiştii din Constanţa au deschis o anchetă în cazul unei tinere din Vaslui care a fost sechestrată timp de două zile într-un apartament din Constanţa, violată şi bătută de patru bărbaţi, iar pentru a scăpa victima a sărit de la etajul al patrulea al blocului în care era sechestrată.

Potrivit anchetatorilor, tânăra, în vârstă de 22 de ani, le-a spus poliţiştilor că a cunoscut un tânăr pe Facebook şi că a venit la Constanţa ca să-l cunoască.

Ea a mai spus că tânărul a dus-o într-un apartament din cartierul Tomis Nord din municipiul Constanţa, unde au fost chemaţi mai mulţi bărbaţi. Fata a fost sechestrată timp de două zile în apartamentul respectiv, bătută şi violată.

Tânăra a mai povestit că marţi după-amiază, în timp ce în apartament mai rămăseseră doar doi bărbaţi, a reuşit să iasă în balcon, dezbrăcată, apoi să sară, agăţându-se de o balustradă, pe acoperişul unui balcon de la etajul al doilea. De acolo, fata a fost ajutată de vecini să intre în casă, fiind anunţată apoi Poliţia.

Ulterior, tânăra fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, apoi la Serviciul de Medicină Legală.

AID, despre cazul asemănător celui de la Vaslui: Atitudinea judecătorilor, inacceptabilăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?