CARACAL, Cazul Alexandra. Nicio sancțiune pentru operatoarea 112

 
CARACAL, Cazul Alexandra. Nicio sancțiune pentru operatoarea 112
CARACAL, Cazul Alexandra. Nicio sancțiune pentru operatoarea 112

Operatoarea STS care a preluat apelul Alexandrei Măceșanu la 112 nu a fost sancționată.

Potrivit libertatea.ro, STS consideră că “s-a acționat conform metodologiei” și că operatorii de la 112 au o pregătire solidă de 2 luni.

„Dă-mi un punct de reper, cum crezi că te găsim?" - i-a spus, printre altele, operatoarea STS Alexandrei.

În schimb, Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a refuzat solicitarea libertatea.ro de a face public numărul operatorilor 112 din centrele din toată țara, pe motiv că ar fi vorba de ”informații clasificate”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
''Eooororile'' costa viata romanilor !!!
15 Aug 14:20
A demonstrat ca nu e pregatit/a nici profesional, nici uman dar mai ales nu are buna vointa ! Ca urmare, nu are de ce sa fie platita gras de stat, si se poate organiza concurs pentru angajarea unei persoane pregatite care nu este ruda sau prietena cu vreun sefuletz numit de vreun partid oarecare !!!
2 luni sint nimic, fata de gramezile de absolventi de facultati care nici acum nu stiu sa scrie ... bifarea unei diplome/curs nu tine loc de profesionalism, disponibilitate de a ajuta si experienta !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?