Tu ai face aşa ceva? Acestea sunt cele mai înfricoşatoare costume de Halloween din istorie

În ultimii ani a pătruns în România o sărbătoare care nu îşi are originea pe meleagurile noastre, şi anume Halloween-ul. Aceasta însă în SUA este o tradiţie de foarte mulţi ani.Iată o colecţie de imagini vintage care suprinde foarte bine moda de altă dată în ceea ce priveşte această sărbătoare deosebită. Costumele sunt într-adevăr înspăimântătoare, dar poate cine ştie, vă vor inspira într-un fel sau altul.

Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică. Numele de halloween vine de la expresia all hallows’ even, din limba engleză, ceea ce reprezintă numele unei sărbători creştine numită a tuturor sfinţilor ajunul zilei tuturor sfinţilor. Denumirea a fost prescurtată în “Hallowe’en” şi apoi în Halloween.

Ceea ce este specific sărbătorii de Halloween şi cu ceea ce asociem noi tot timpul această sărbătoare este dovleacul cioplit în diverse forme, dar în special în personaje înfricoşătoare.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?