Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veste extraodinară despre Simona Halep înainte de Australian Open

Wednesday, 11 January 2017, 16:29 Sursă: REALITATEA.NET

Kerber a detronat-o pe americanca Serena Williams în septembrie 2016, după ce a câștigat US Open, iar la Australian Open, care debutează săptămâna viitoare, are de apărat titlul cucerit anul trecut.

''Nu m-am gândit niciodată că Angelique Kerber va fi numărul unu. M-a surprins cu adevărat, a declarat McEnroe pentru Sport Bild. Dar să-ți aperi poziția de lider mondial este complet diferit. Acum Kerber devine cea vânată. Nu mă aștept însă să reziste mult timp ca numărul unu''.

La începutul acestui an, Kerber a fost eliminată în sferturi la Brisbane în urmă cu o săptămână și a pierdut apoi în optimi la Sydney, un avantaj foarte mare pentru Simona Halep.

McEnroe nu anticipează o revenire a Serenei Williams în fruntea tenisului feminin: ''Este încă dornică de luptă și este flămândă? Cred că poate câștiga încă Grand Slam-uri fără probleme și să bată recordul lui Steffi Graff (22 de Grand Slam-uri — n.r.), este doar o chestiune de timp. Dar nu cred că Serena poate fi consistentă la cel mai înalt nivel tot anul''.

În ce privește situația la băieți, McEnroe susține că este o situație similară cu britanicul Andy Murray, care l-a depășit în finalul sezonului trecut pe Novak Djokovic, care însă l-a bătut în weekendul trecut în finala de la Doha.

''Trebuie să se adapteze cu noul său rol. Sunt curios cum va face asta. A risipit multă energie să devină numărul unu. Acum concentrarea trebuie să fie mai mare, pentru că Novak Djokovic va face totul să revină pe tron'', a declarat McEnroe, câștigător de trei titluri la Wimbledon și de patru la US Open.Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT