Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

UTA merge la TAS! Arădenii contestă regula înjumătățirii punctelor în play-off

Thursday, 28 May 2020, 17:41 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Comitetul Executiv al FRF a aprobat ca echipele promovate în Liga 1 să se decidă în urma unui play-off la care să participa formațiile care ocupau primele șase poziții în clasament în momentul în care s-a întrerupt campionatul.

Regulamentul de desfășurare a play-off-ului mai prevede ca punctele celor șase echipe să fie înjumătățite în momentul începerii confruntărilor, iar acest lucru i-a nemulțumit pe arădeni, care ocupau locul 1 în clasamentul Ligii 2, cu 11 punte mai mult decât ocupanta locului secund. Aceștia sunt hotărâți acum să conteste această decizie la TAS.

„Clubul UTA a angajat deja o firmă de avocatură, care, conform legii, are 21 de zile la dispoziție, din momentul în care decizia de a se juca play-off cu înjumătățirea punctelor în Liga a 2-a a fost votată în Comitetul Executiv al FRF, să o atace la TAS. Asta nu înseamnă că echipa și antrenorii nu vor face tot posibilul să demonstreze că merită să rămână pe primul loc în Liga 2-a, chiar și pornind de la un avans de cinci puncte față de următoarele clasate”, a spus Claudiu Drăgan, directorul sportiv al echipei UTA, pentru Sport Arad.

UTA Arad, CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele, Campionii FC Argeș, Petrolul Ploiești și Rapid sunt echipele care se vor bate în play-off-ul Ligii 2.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT