Steaua. Gigi Becali a vorbit despre revenirea echipei pe stadionul din Ghencea

Thursday, 03 December 2015, 15:16, Sursă: REALITATEA.NET

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că trebuie să rezolve problema Stadionului Steaua, bazându-se în acest sens şi pe schimbările din cadrul Guvernului.

Adaugă părerea ta

"Trebuie să rezolvăm şi problema cu baza, nu mai pot continua lucrurile aşa. Ştiţi de ce? Pentru că «Interesul naţional» (n.r. - GaGabriel Opreanu mai este şi nu mai are nici putere aşa mare. Nu-l mai bagă nimeni în seamă, vă daţi seama. Mai este Zisu ăsta, care stă ascuns. Dar nu mai are putere nici ăla, că şi ăla e făcut general aşa, de Oprea. Vine o vreme când iese uleiul la suprafaţă. Şi acum în România valoarea trebuie să-şi spună cuvântul. Nu mai poţi face lucruri nedrepte.

Acum nu poţi să ţii tu un stadion care este al poporului român şi poporul român vrea să fie la Steaua. Şi ei spun că nu-l vor să-l dea. Cum să nu-l dai mă tu? Că tu faci abuz în serviciu la ora asta. «Să nu se mai numească Steaua pentru că nu vreau eu». Păi stai bă, cum nu vrei tu? Cât ai avut tu putere şi mai era ăla acolo, «Interesul naţional», şantaja probabil.

Dar le este frică şi ălora, că e trafic de influenţă şi se pierde procesul. Ei vor să distrugă un stadion pentru că vor ei aşa. Păi stai mă aşa, Becali aduce 200 de milioane de euro în România, plăteşte la statul român 50 de milioane şi tu vrei să desfiinţezi Steaua, că statul nu mai are nevoie de banii ăia. Noi vrem să nu mai existe Steaua. De ce? «Că vreau eu». Talpan cu Zisu şi cu Boroi. Ce vrei, dacă în ţara asta i-a făcut generali cu duiumul? ", a declarat Becali, potrivit Mediafax.

Gruparea patronată de Gigi Becali se află în litigiu cu Clubul Sportiv al Armatei, proprietarul complexului sportiv din Bulevardul Ghencea, cu privire la marca Steaua. Din acest motiv, echipa de fotbal nu îşi mai dispută meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Steaua. La ultima partidă, cu Astra, formaţia antrenată de Mirel Rădoi a evoluat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, după ce s-a decoperit că Arena Naţională nu are autorizaţie de securitate la incendiu.