Simona Halep vine cu o veste-bombă despre Ion Ţiriac

Tuesday, 21 May 2019, 11:40 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Simona Halep, numărul 3 mondial, a declarat, marţi, pe Aeroportul Henri Coandă, că "ar fi un lucru foarte bun" dacă fostul tenisman Ion Ţiriac ar conduce tenisul românesc din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis.

"Ar fi un lucru foarte bun dacă domnul Ţiriac ar conduce tenisul românesc. Cred că prin tot ce a făcut în viaţa asta a arătat că este un om capabil de orice. Cred că tenisului românesc îi va fi bine dacă va fi condus de dumnealui", a afirmat Halep, înaintea plecării la Paris, acolo unde va participa la turneul Roland Garros, preluată de Agerpres.

Întrebată dacă Ion Ţiriac e dispus să candideze la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, Halep a răspuns: "Nu ştiu, nu am discutat cu dânsul acest subiect şi prefer să nu comentez".

Simona Halep a venit cu această veste în condiţiile în care George Cosac, declara, luni, că nu va mai candida pentru un nou mandat la FRT dacă Ion Ţiriac îşi va menţine intenţia de a candida la alegerile pentru preşedinţia forului, care ar trebui să se desfăşoare în această vară.Adaugă părerea ta
Alte articole din: ALTE SPORTURI