Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Răsturnare de situaţie: Gigi Becali l-a convins pe Rădoi să continue la Steaua

Friday, 21 August 2015, 17:26 Sursă: REALITATEA.NET

Totuşi, în urma unei întâlniri cu Gigi Becali, ce a avut loc la "palatul" patronului, antrenorul roş-albaştrilor s-a răzgândit. Finanţatorul Stelei a dezvăluit, potrivit digisport.ro, cum a decurs şedinţa cu finul său:

"A vrut să renunțe, a fost la echipă, dar n-a fost vehement. A fost așa, pe picior de reununțare. A venit aici, mi-a spus și mie că vrea să renunțe. L-am convins ca să continue antrenor la Steaua.

A zis că nu înțelege de ce nu e un declic la echipă. Atunci eu i-am spus că din punctul meu de vedere, dacă am dominat adversarul o repriză, tot timpul, dar am avut ghinioane și am pierdut meciurile. I-am spus că trebuie să fie mai sever. A fost greu să-l conving să rămână.

Este păcat, dacă pleci acum, va rămâne o pată pe meseria ta. Sunt convins că va lua campionatul și Cupa și Cupa Ligii. Și pe urmă încercăm accederea în liga campionilor. În iarnă o să-i iau și un atacant valoros.

Nu pot să-l mint, ăștia sunt banii, trebuie să plece doi trei jucători, poate și o scădere a salariilor. Tahar n-ai ce să faci cu el n-ai unde să-l folosești".


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT