Minnesota- San Antonio, 103-101

Monday, 30 November -1, 00:00 Sursă: Realitatea TV

În NBA, Mark Blount şi Kevin Garnett au contribuit decisiv la prima victorie a Minnesotei Timberwolves în faţa lui San Antonio Spurs din ultimele şase meciuri. Chiar dacă au condus la un moment dat şi la 17 puncte diferenţă, Timberwolves au avut în final nevoie de prelungiri pentru a se impune în faţa lui Spurs.

Minnesota Timberwolves şi-a continuat forma bună în NBA şi împotriva echipei lui Tim Duncan şi Manu Ginobili, San Antonio Spurs. Conduse de Mark Blount şi Kevin Garnett, gazdele de la Timberwolves aveau deja 11 puncte avans după primul sfert şi 13 la jumătatea meciului. În ultimul sfert şi-a intrat însă în rol Duncan, completat de Ginobili, care a marcat coşul care a dus meciul din Minneapolis în prelungiri.

Perfecţi la aruncările libere în timpul suplimentar de joc, cei din Minnesota s-au impus în final cu 103-101, prima victorie în ultimele şase confruntări directe cu Spurs. În ciuda victoriei, Timberwolves este în afara locurilor care duc în play-off, în timp ce San Antonio se află pe locul 4 în Conferinţa de Vest, cu 23 de victorii şi zece înfrângeri.

Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT