MIHAI STOICA. Anunţ-BOMBĂ făcut de MIHAI STOICA duminică seară: Am decis să RENUNŢ...

Sunday, 16 February 2014, 23:48 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

MIHAI STOICA pleaca. Nu de la Steaua, ci de la Digi Sport. MIHAI STOICA s-a supărat pe realizatorul de la Digi Sport, Radu Naum căruia îi reproşează că l-a intervievat telefonic pe Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei Giurgiu, după victoria facilă a Stelei în faţa Concordiei Chiajna.

Anunţul renunţării la colaborare a fost făcut de MIHAI STOICA pe Facebook.

"De mai bine de 3 ani, fiecare minut petrecut in studiourile DigiSport - mai ales la Fotbal European - a insemnat ceva pt mine, am avut placerea de a colabora cu oameni pe care-i apreciez si pe care i-am trecut definitiv in lista mea foarte scurta de adevarati prieteni. Sunt convins, oricat de subiectiv as fi, ca unele emisiuni pe care le-am realizat, in special cu Ilie Dumitrescu si Andrei Niculescu , sunt de referinta. Nu-l pot ignora, oricat si-ar dori el, pe producatorul nostru, Mihai Parvuta. Esti bun, copile. N-ai FB, te doare spatele, dar esti bun", scrie MIHAI STOICA, pe Facebook.

MIHAI STOICA lansează apoi un atac la adresa lui Naum. "Din nefericire, cu ceva timp in urma, in acest post care isi propunea ALTCEVA, a aparut un personaj. Il stiam de la GSP TV si m-am mirat cum un individ cu un bagaj de cunostinte fotbalistice atat de sarac a reusit sa se infiltreze intr-un ALTFEL de canal de sport. Orice discutie despre fotbal in care era obligat sa participe se incheia invariabil cu opiniile lui despre Turul Frantei, semicerc, filme psihologice suedeze sau Sandu Dabija (btw, sunt mare fan Sandu Dabija). Si Marcel Iures. Din pacate, acest netalentat braconier al ratingului si-a instalat incompetenta dpdv fotbalistic in studioul Digisport si a schimbat pe nesimtite profilul unei emisiuni pe care eu o indrageam foarte mult cand era realizata de George Dobre si colegii sai. Astfel, am ajuns sa privesc jenat cum legende ale fotbalului romanesc ca Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Ionel Danciulescu, sau un ziarist care pricepe fenomenul ca Andrei Vochin, asista la interminabilele convorbiri telefonice ale moderatorului antifotbal cu interlocutorii sai dornici de cancan. "-Ihim ihiiim, vorbiti serios, domnule presedinte? Ntz ntz ntz." Of, greu e fara diacritice", susţine MIHAI STOICA.

MIHAI STOICA îşi anunţă plecarea

MIHAI STOICA. "Din cauza faptului ca nu pot tolera la nesfarsit atacurile unui vegetarian (cu orientare spre un anumit gen de terapie) la adresa corectitudinii noastre, am decis ca dupa comentariile pe care acesta le-a facut inainte si dupa partida cu Concordia Chiajna, coordonat sau nu de un faimos conducator de club, sa renunt la colaborarea cu postul de televiziune Digisport, chiar daca pierd placerea de a comenta cele mai importante meciuri de fotbal din Europa, prilejul de a-mi etala cunostintele despre sportul pe care-l venerez, expunere si bani", încheie MIHAI STOICA.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri