Mihaela Buzărnescu, despre adevărata relaţie dintre fetele din echipa de Fed Cup a României

Monday, 15 April 2019, 15:50 Sursă: REALITATEA.NET

Mihaela Buzărnescu, numărul 30 mondial, a declarat, luni, înaintea deplasării în Franţa, pentru semifinala Fed Cup de la Rouen (20-21 aprilie), că echipa României poate repeta performanţa din sfertul cu Cehia şi să se califice în finală.

Adaugă părerea ta

''Cehia era campioană şi am reuşit un meci incredibil data trecută, întreaga echipă, şi sperăm la un rezultat bun şi de această dată. În primul rând trebuie să ne adaptăm foarte bine la suprafaţă şi la publicul francez. Să jucăm cât mai bine pe zgură, pentru că a început sezonul pe zgură şi trebuie să fim bine pregătite. Dar cu siguranţă se poate face diferenţa şi la simplu şi la dublu, depinde care va fi scorul după simplu şi cred că echipa noastră de dublu este foarte puternică. Oricare va fi ea va aduce un punct, bănuiesc, şi în rest vom vedea'', a declarat Buzărnescu pe aeroportul Otopeni, conform Agerpres.

Mihaela a adăugat că România are o echipă puternică şi cu o unitate foarte bună: ''Avem jucătoare foarte bune, foarte experimentate şi suntem în top. Cred că suntem toate într-o formă crescendo, dar niciodată în tenis nu poţi avea aceeaşi formă mereu, tot timpul au urcuşuri sau coborâşuri. Faptul că suntem unite şi ne înţelegem foarte bine asta creează o atmosferă foarte plăcută şi atunci ne face să fim mult mai relaxate şi mult mai focusate în acelaşi timp pe meci şi nu pe alte lucruri extra''.

Echipa României, alcătuită din Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru şi căpitanul-nejucător Florin Segărceanu, a plecat luni la prânz către Rouen, gazda semifinalei din Fed Cup.