Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

JO 2016. Ryan Lochte, înotător american: "Am exagerat acea poveste, eram în stare de ebrietate"

Sunday, 21 August 2016, 13:59 Sursă: REALITATEA.NET

"Am exagerat acea poveste. Nu a existat niciun pistol la tâmplă, dar a fost un pistol îndreptat spre noi. Ne-au fost ceruţi bani. Nu este o scuză, dar eram în stare de ebrietate. Eram cu toţi speriaţi, nu doream decât să plecăm de acolo cât mai repede. Un tip ne-a spus că trebuie să plătim daunele, aşa că i-am dat bani şi am plecat. Întreaga responsabilitate îmi aparţine. Dacă nu exageram povestea, nu se ajungea aici", a spus Lochte, potrivit news.ro.

Sportivul american a afirmat că doreşte să-şi continue cariera. "Am avut un comportament imatur. Ştiu că am greşit. Comportamentul meu este o pată pentru Jocurile Olimpice. Îmi pare rău şi sper ca scuzele mele să fie acceptate. Doresc să-mi continui cariera dacă mi se va permite acest lucru. Vreau să fiu un model pentru copii, nu vreau să rămân în amintirea oamenilor cu acea noapte", a precizat Lochte.

Ryan Lochte şi James Feigen au declarat că ei şi alţi doi înotători americani, Gunnar Bentz şi Jack Conger, au fost jefuiţi, la 14 august, la Rio de Janeiro, de bărbaţi înarmaţi în timp ce se întorceau cu un taxi în Satul Olimpic, după o petrecere.

După ce s-a confirmat că nu a existat niciun jaf armat, Lochte a fost suspendat de Comitetul Olimpic American şi de Federaţia Americană de Nataţie.

Vineri, Ryan Lochte şi-a cerut scuze pentru felul în care a reacţionat după incident, el precizând, într-un comunicat, că ar fi trebuit să fie mai sincer.

Cel mai tânăr dintre cei patru înotători implicaţi în incident, Gunnar Bentz (20 de ani), l-a acuzat pe Lochte că a jucat un rol crucial în ceea ce s-a întâmplat. El a afirmat că Ryan Lochte a rupt o reclamă de pe perete şi s-a certat cu agenţii de pază înarmaţi la benzinăria de la Rio.

Bentz a precizat că agenţii de pază au intrat în conflict cu ei după ce sportivii au urinat după câteva tufe şi Lochte a rupt reclama de pe perete.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT