Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HALEP - SVITOLINA. Antrenorul Elinei Svitolina știe cum va decurge meciul

Thursday, 11 July 2019, 08:23 Sursă: REALITATEA.NET

HALEP - SVITOLINA. Antrenorul ucrainencei, Andrew Bettles, a prefațat această partidă și a dezvăluit care ar trebui să fie tactica Svitolinei, scrie Realitateasportiva.net.

Până la ediția din acest an, Elina Svitolina (24 de ani) nu reușise să treacă de faza optimilor de finală la Wimbledon.

Bilanțul confruntărilor Halep – Svitolina este 4-3 pentru sportiva din Ucraina. Simona a câștigat singura partidă din 2019, în semifinale la Doha. Va fi primul duel pe iarbă.

HALEP - SVITOLINA. „Este bine că joacă împotriva Simonei Halep, deoarece o cunoaștem atât de bine! A jucat de șase ori cu ea de când o antrenez, este o adversară cunoscută, astfel că tactica de meci este aproape pregătită. Cheia este ca Elina să fie agresivă, să pună stapânire pe linia de fund, să vină la fileu. Să încerce să impună punctele.

Cred că va fi un meci intens, cu schimburi de mingi lungi. Este important să trateze acest meci ca pe oricare altul. Nu cred că simte o presiune suplimentară„, a spus Andrew Bettles.

HALEP - SVITOLINA. Elina Svitolina a pierdut două seturi până acum la Wimbledon și le-a învins, pe rând, pe Daria Gavrilova, Margarita Gasparyan, Maria Sakkari, Petra Martic și Karolina Muchova. 


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT