El este noul antrenor al Stelei! Gâlcă pleacă. Aşa vor arăta roş-albaştrii

Monday, 25 May 2015, 07:53 Sursă: REALITATEA.NET

Steaua a învins Botoşani cu 2-0 şi a devenit favorită la titlu. Roş-albaştrii au două puncte în fruntea clasamentului, cu o etapă înainte de final. ASA Tg. Mureş a pierdut la Astra, 1-3, şi are nevoie ca Steaua să se încurce la Iaşi.

Adaugă părerea ta

Chiar dacă trupa lui Gigi Becali poate lua campionatul, patronul îl va schimba pe Costel Gâlcă, actualul tehnician, cu Mirel Rădoi, finul său. Latifundiarul şi-a anunţat finul că va antrena Steaua la telefon, chiar în timpul interviurilor de după meci.

"Finule, hai că te sun eu mai târziu, în cinci minute. Hai că o să antrenezi Steaua în Liga Campionilor!", a spus Becali, semn că la celălalt capăt al firului se afla finul său, Mirel Rădoi, conform digisport.ro.


Rădoi, 34 de ani, a început deja să lucreze în perspectiva noii sale cariere. Pentru început, până când va fi oficializată numirea sa ca antrenor al Stelei, Mirel își formează staff-ul tehnic cu care va lucra la roș-albaștri. El va colabora cu Nicolae Dică (antrenor secund) şi Massimo Pedrazzini, un alt fin al lui Gigi Becali, adus pentru că deţine licenţa PRO, ce încă îi lipseşte lui Mirel Rădoi. Deci, în acte, Pedrazzini va figura ca antrenor al Stelei. În fapt, tehnicianul principal va fi Rădoi.