Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DINAMO-STEAUA. Declarație BOMBĂ făcută de Dănciulescu

Wednesday, 16 April 2014, 14:15 Sursă: Mediafax

DINAMO-STEAUA. "Cred că stadionul va fi plin la ora jocului. Asta ne obligă, ne responsabilizează, mai mult, cred că băieţii sunt pregătiţi să dea tot pe teren. Nu are de ce să fie presiune, e un meci de fotbal, fotbalul trebuie să-l joci de plăcere. Pentru mine e importantă şi victoria, chiar dacă nu ne calificăm. Cred că şi suporterii ar aprecia acest lucru. Nu cred că ar fi nicio problemă dacă nu ne calificăm, dar noi sperăm până în ultima clipă. Cred în minuni, şi în ultima perioadă s-au întâmplat, Dortmund a fost la un pas de a egala Madridul la general, Valencia a întors rezultatul cu Basel. Deci minuni se pot întâmpla. Rămâne de văzut dacă va fi şi mâine. I-am văzut pe jucători concentraţi, trebuie să arate ca o echipă, aşa cum a fost de multe ori", a declarat Dănciulescu.

Fostul fotbalist dinamovist Ionel Augustin, în prezent angajat la departamentul de scouting al clubului, a rememorat momentele trăite pe gazon în derbiurile cu Steaua. "Vânzarea biletelor merge bine, vrem să fim alături de jucători prin această acţiune, să le transmitem că suntem lângă ei. Am văzut că am fost atacaţi că vindem bilete. Aveam o impresie foarte bună despre Duckadam, dar văd că a băut apă după cine trebuie acolo şi sunt aroganţi. Au fost aroganţi şi în campionat şi era să-i coste şi aroganţa asta. E îl ştiam un băiat modest, nu se face aşa ceva. Am trăit şi noi perioade destul de grele, am trăit umilinţe, dar am avut curajul şi tăria de a trece peste. Chiar am reuşit să facem eventul într-o săptămână. Pe vremea mea am şi bătut Steaua cu 3-0, am şi luat bătaie. După faimaosa calificare cu Hamburg, la trei zile am jucat cu ei şi ne-au bătut cu 3-0. Dar am revenit şi am luat în acea săptămână şi cupa şi campionatul. Avem jucători care pot face diferenţa. Ar fi superb să se întâmple o minune. Altă dată nu era minune, era ceva firesc, dar s-au mai schimbat generaţiile", a spus Augustin.

Ionel Dănciulescu şi Ionel Augustin au vândut, miercuri, bilete suporterilor pentru partida cu Steaua la casele de la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Partida Dinamo - Steaua, contând pentru manşa retur a semifinalei Cupei României, se va disputa, joi, pe Arena Naţională, de la ora 20.30. În tur, "roş-albaştrii" s-au impus cu scorul de 5-2.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT