Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cupa Ligii. Dinamo - Steaua. Măsurile anunţate de Jandarmerie înainte de derby

Wednesday, 21 December 2016, 09:35 Sursă: REALITATEA.NET

Dinamo - Steaua este manşa tur a semifinalelor Cupei Ligii. Conform deciziei organizatorului, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30.

Conform Planului de măsuri, stabilit de către organizator şi reprezentanţii forţelor de ordine, accesul suporterilor echipei F.C. Dinamo Bucureşti se va face doar prin intrările situate pe B-dul Pierre de Coubertin şi strada Maior Coravu, în timp ce intrarea din B-dul Basarabia va fi rezervată suporterilor echipei F.C. Steaua Bucureşti, potrivit Mediafax.

În conformitate cu Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, modificată şi completată de Legea nr. 10 din 2012, intrarea în stadion, accesul publicului prin dispozitivele electronice de acces (turnichete), paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Pentru desfăşurarea evenimentului sportiv în condiţii de siguranţă publică, Jandarmeria Capitalei face următoarele recomandări:

• Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

• Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

• Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

• Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine.

• De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

• Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

• Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT