CTP, despre Simona Halep: Hopa-Mitică nu se sparge, nu se strică şi în picioare se ridică

Friday, 15 February 2019, 18:29 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Simona Halep, locul 3 WTA şi principala favorită, s-a calificat vineri în finala turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916.131 dolari, învingând-o pe ucraineanca Elina Svitolina, cu 6-3, 3-6, 6-4, după ce adversara sa a condus cu 4-1 în setul decisiv.

Cristian Tudor Popescu a creionat plastic rezistenţa fizică şi psihică a Simonei Halep. De asemenea, jurnalistul a spus că această victorie a reprezentat cel mai bun meci al Simonei în 2019.

"Se poate spune despre Simona că a dovedit o capacitate fantastică de a ţine la tăvăleală. Hopa-Mitică nu se sparge, nu se strică şi în picioare se ridică. Simona a greşit în primul set când a avut prima minge de set, a greşit un retur de negreşit. Iată ce rezistenţă fizică şi psihică a avut Simona. Simonei nu i-a fost frică de înfrângere. Nu i-a fost frică nici de victorie, nici de înfrângere. Ea joacă indiferent de scor, nu se crispează, nu a avut niciun moment de tensionare, de blocaj psihic în faţa scorului, într-adevăr dificil. Svitolinei i-au intrat mingile timp de un set şi jumătate. N-avea ce să facă Simona. Dar important este că ea are acest stabilizator, nu-i este frică. Nici eu n-aş putea să spun că înţeleg ceva din colaborarea cu noul antrenor. Este cel mai bun meci făcut de Simona Halep în 2019. Meciul este consecinţa meciurilor de Fed Cup foarte bune, în special cel cu Pliskova. Simona ţine foarte mult la meciurile echipei naţionale. Calificarea i-a înălţat inima. Şi de aceea a reuzşit acest parcurs foarte bun de până acum", a spus Cristian Tudor Popescu la Digisport.Adaugă părerea ta
Alte articole din: ALTE SPORTURI