COSTEL PANTILIMON. Transfer SURPRIZĂ pentru COSTEL PANTILIMON

Wednesday, 12 February 2014, 10:43, Sursă: REALITATEA.NET

COSTEL PANTILIMON. Redevenit rezervă eternă la Manchester City, COSTEL PANTILIMON este decis să plece la vara, când îi expiră contractul. COSTEL PANTILIMON are deja două oferte din Serie A, de la echipe de top.

Adaugă părerea ta

COSTEL PANTILIMON. Presa britanică anunţă plecarea lui COSTEL PANTILIMON, cea mai probabilă destinaţie fiind, în acest moment, AS Roma.

"Goalkeeper-ul lui City, COSTEL PANTILIMON, va părăsi clubul de pe Etihad la finalul acestui sezon. Uriaşul român a devenit rezervă eternă, după revenirea lui Joe Hart la forma care l-a consacrat. COSTEL PANTILIMON se află aproape de finalul contractului şi a intrat deja în atenţia Parmei şi Romei", notează presa engleză, citată de ProSport.

"COSTEL PANTILIMON a fost convins de Pellegrini la începutul acestui sezon să rămână, tehnicianul promiţându-i că va avea oportunitatea să apere. A primit şanse, şi mulţi s-au gândit că va deveni numărul unu la City, dar Hart nu mai poate fi scos din poartă în acest moment", a mai adăugat presa engleză.

În acest momet, AS Roma este în pole-position pentru a obţine semnătura lui COSTEL PANTILIMON. Morgan De Sanctis şi Bogdan Lobonţ nu mai sunt soluţii viabile, ambii fiind aproape de retragere.

Alte articole din: Ultimele Stiri