De ce Bianca Andreescu, campioana de la Indian Wells, nu joacă pentru România. O spune mama ei

Monday, 18 March 2019, 09:35 Sursă: REALITATEA.NET

Citiţi şi:

Bianca Andreescu va juca următorul meci chiar contra unei românce. Duel-şoc la Miami!

Bianca Andreescu (18 ani) s-a impus în două ore şi 18 minute de joc în faţa fostului lider al clasamentului WTA, obţinând cu această ocazie unul dintre cele mai prestigioase trofee din circuitul feminin.

Citiţi şi:

Bianca Andreescu iubeşte România.Ce a zis după finala de la Indian Wells i-a lăsat muţi pe americani

Bianca a început tenisul în România, la Piteşti, însă alegerea părinţilor a fost uşoară: au decis ca Andreescu să reprezinte Canada. Motivele pentru care Bianca reprezintă Canada, şi nu România, au fost explicate de Maria Andreescu.

"Dacă sunt niște copii talentați, Federația le oferă mult sprijin. Canadienii sunt foarte organizați în tot ceea ce fac. De asemenea, Canada este o țară multiculturală, deci toți au venit de undeva. La inceput, investești ca parinte 100% bani și timp. Dacă un copil se remarcă pentru că este talentat, dacă are rezultate importante și constante, Federația începe să investească foarte mult. Acest sport este foarte scump, costurile se ridică la 250.000 de dolari pe an la acest nivel", a spus Maria Andreescu, mama Biancăi, într-un interviu acordat, în 2017, pentru prosport.ro.

Citiţi şi:

TOP WTA. Simona Halep, poziţie alarmantă! În schimb, Bianca Andreescu, salt de senzaţie


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT