Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Andy Murray, în semifinalele turneului ATP de la Madrid

Friday, 06 May 2016, 16:38 Sursă: REALITATEA.NET

Murray, deținătorul titlului, a avut nevoie de o oră și 16 minute pentru a trece de Berdych și va juca în semifinale cu spaniolul Rafael Nadal, cap de serie nr. 5, pe care l-a învins anul trecut în finală, sau cu portughezul Joao Sousa (N.35).

''Am făcut un meci bun, nu am avut nicio minge de break împotriva mea'', a declarat mulțumit Murray în conferința de presă.

''Cred că (Nadal) joacă mult mai bine. Însă și eu joc mai bine decât anul trecut'', a adăugat Murray, referitor la posibilul său adversar din finala turneului madrilen.

Scoțianul vrea, de asemenea, să-și ia revanșa în fața spaniolului, care l-a bătut în semifinale la Monte Carlo, în luna aprilie (2-6, 6-4, 6-2), conform Agerpres.

''Trebuie să înveți din fiecare meci jucat împotriva celor mai buni. Când ai atins semifinalele sau finala, trebuie să vii pe teren cu un plan de joc foarte clar și o cunoaștere a lucrurilor care funcționează împotriva acelor jucători'', a subliniat Murray.

Condițiile de joc de la Madrid (altitudine, posibil joc cu acoperișul retractabil închis din cauza ploii anunțate pentru sâmbătă) ar putea fi foarte diferite decât cele de la Monte Carlo. ''Când joci 'indoor' se schimbă datele'', a prevenit Murray.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT