Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Raluca Turcan îl apără pe premierul retras: ”Gestul responsabil al lui Florin Cîțu dovedeşte că interesul public este prioritar"

Thursday, 12 March 2020, 19:20 Sursă: Realitatea.NET

"Partidul Naţional Liberal este un partid responsabil, care înţelege că actuala pandemie schimbă total modul în care trebuie să acţionăm în interesul românilor. Da, PNL îşi asumă să treacă România de această criză şi ştie cum să facă acest lucru. România are nevoie de stabilitate, iar gestul responsabil al lui Florin Cîţu dovedeşte că interesul public este prioritar", afirmă Raluca Turcan, joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Viceprim-ministrul interimar adaugă că PNL este "singurul partid" care poate asigura guvernarea României până la alegerile la termen.

"Sigur, nimic nu mă mai miră la PSD, dar sper că măcar acum, în plină pandemie de coronavirus, să renunţe la jocuri şi şicane politicianiste şi să înţeleagă că siguranţa şi sănătatea românilor sunt mai presus de orice. Nu ajungeam aici dacă nu determinau demiterea Guvernului pentru că am vrut să introducem alegerile în doua tururi pentru primari - o cerinţă a întregii societăţi!", mai afirmă Turcan. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-13 11:26:30
Olteanu Costică

Să te izolezi la pușcărie Orbane.

Alte articole din: POLITICĂ