Articolele din categoria POLITICĂ:

 Cozmin Guşă: Dacă analizăm omul Donald Trump avem motive să ne îngrijorăm Exclusiv
Gușă: Klemm întărește mesajul lui Iohannis. Obligă partidele să propună un premier care nu e penal
Demersul lui Klaus Iohannis de a nu desemna un premier cu probleme penale este unul unul ”periculos”, de ”președinte curajos într-un mediu politic mlăștinos”, a declarat Cozmin Gușă, la Realitatea TV. Totodată, consultantul politic este de părere că europarlamentarul Sorin Moisă nu are în plan funcția de prim-ministru al României, deși se vehiculează că ar fi propunerea social-democraților pentru acest post, însă subliniază că alăturarea numelui său de PSD este favorabilă partidului. 
Ambasadorul SUA, despre desemnarea noului premier
Ambasadorul SUA, despre desemnarea noului premier
Ambasadorul SUA, Hans Klemm, afirmă, într-un interviu acordat News.ro, că susţine "pe deplin" mesajul transmis recent de preşedintele Klaus Iohannis, potrivit căruia nu va nominaliza în funcţia de premier o persoană condamnată pentru corupţie, şi îl felicită pe şeful statului pentru sprijinul său în lupta anticorupţie. Reprezentantul SUA la București spune că se așteaptă ca după alegeri România să aibă Parlament și Guvern integre și competente.
Cine va candida pe listele PSD Iaşi. Un renumit medic, propus
Cine va candida pe listele PSD Iaşi. Un renumit medic, propus
Deputatul Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ponta, sefa Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, Camelia Gavrila, medicul Tudor Ciuhodaru, dar si seful Senatului Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi", Adrian Panescu, apar pe listele PSD Iasi pentru alegerile parlamentare, liderul organizatiei iesene a social-democratilor, Mihai Chirica, sustinand ca este nemultumit ca actualul deputat Sorin Iacoban nu a fost acceptat pe liste de conducerea centrala a partidului, scrie hotnews.ro